Cercar en aquest blog

MOLTS D'ANYS A TOTS I BONES PASQÜES

dimecres, 31 de març del 2010

El Claustre del Professorat i el Personal d'Administració  us desitgen unes BONES FESTES DE PASQUA.  Començarem de nou dia 12 amb forces per dur endavant la nostra tasca. GRACIES PER TOTA LA VOSTRA COL·LABORACIÓ, PARTICIPACIÓ I SUPORT EN AQUEST SEGON TRIMESTRE. Comptam a vosaltres.

FESTA DE SA JAIA COREMA

FESTA DE SA JAIA COREMA
Avui dia 31 de març, s'escola celebrarà amb una petita festa l'acabament del trimestre i de sa Corema. Sa nostra Jaia Corema s'haurà de retirar i la guardarem dins un armari fins l'any qui ve. Han estat set setmanes d'activitats centrades en torn a les tradicions de sa Corema i com a colofó ahir el cicle d'infantil va elaborar crespells, mentre que a primària han realitzat el concurs de dibuixos, sa creació de gloses, etc, etc.




JORNADES DE VELA PER ALS ALUMNES DE 5È

dimarts, 30 de març del 2010

Ahir dia 29 els alumnes de 5è anaren  a les instal·lacions de CALA NOVA per realitzar activitats de vela. El vent i els avisos per alerta groga impediren al nostre alumnat poder sortir a navegar. Ara bé, aprofitaren la sortida per fer molta teoria i aprendre moltes coses.


XERRADES D'EDUCACIÓ VIAL A L'ESCOLA

dimarts, 23 de març del 2010

Els dies 23, 24 i 25 de març s'han realitzat al centre diverses xerrades sobre Educació Vial adreçades a tots els cicles i impartides pel Policia de Barri en Jaume. Creiem que han estat ben profitoses.
Podeu veure aquí alguns moments de la xerrada donada als alumnes de 4t B.


MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR 2010 (MTE 2020)

dilluns, 22 de març del 2010

Un any més, l'escola participa a la MOSTRA DE TEATRE ESCOLAR amb l'inestimable ajut i col·laboració de na Charo Leyva, que presenta aquest any una versió moderna de LA BELLA DORMENT.


GUANYADORS VÈ CONCURS DE DIBUIX DE SA JAIA COREMA

dijous, 18 de març del 2010

Els dibuixos dels guanyadors del Vè Concurs de dibuix sobre Sa Jaia Corema organitzat pel segon cicle de primària té ja tres guanyadors/guanyadores. Després del procés de selecció, el jurat va considerar com a guanyadors del concurs els següents alumnes:
Primer Premi
Segon Premi
Tercer Premi
ENHORABONA!!!!!!!!!!!!!

SORTIDA JORNADES COMUNICACIÓ EN LLENGUA CATALANA

dimecres, 17 de març del 2010

Avui dia 17 els alumnes de 6è han anat de sortida a Santa Maria per participar en les JORNADES DE COMUNICACIÓ EN LLENGUA CATALANA.





CIRCULAR AVÍS CONSELLERIA D'EDUCACIÓ 11 DE MARÇ

dimecres, 10 de març del 2010


Enlarge this document in a new window
Self Publishing with YUDU

Nevada a Son Rullan

Avui dimecres s'ha produït el que era d'esperar i ja s'havia previst. Una nevada arreu de Mallorca que de moment només ha cuallat a la muntanya. Aquí a l'escola i al barri ha estat una breu estampa de l'hivern més cru. Per un moment hem somiat però millor si només ha estat una enfarinada. Per demà la Conselleria ha donat unes instruccions que us reproduirem ara mateix per al vostre coneixement.
Podeu veure aquesta foto amb diferents llocs del centre mentre nevava.