Cercar en aquest blog

L'ESCOLA CELEBRA EL DIA DEL LLIBRE I EL DARRER DIA DE CLASSE

dijous, 21 d’abril del 2011

Ahir dia 20 d'una manera o altra el DIA DEL LLIBRE. També celebràvem que era el darrer dia d'escola d'aquest trimestre tan llarg.
Totes les classes participaven de diferents activitats lúdiques, gastronòmiques i educatives per celebrar aquest dia tan important com és el dia del llibre.
Per exemple les classes de 5è participaven en una activitat literària: la visita d'una mestra, recentment guardonada amb un dels Premis Sambori 2011, juntament amb els seus alumnes vertaders escriptors i gunyadors d'aquest guardó. La visita va ser molt agradable i càlida i ens va explicar com havia estat aqueta aventura d'escriure un llibre amb els seus alumnes.
Podeu veure alguns moments d'aquesta visita.
















































FESTA DE PASQUA: ELS MESTRES LLEVEN ES DARRER PEU A SA JAIA COREMA

dimecres, 20 d’abril del 2011

Després d'un dia amb moltes activitats de cada curs i de cada cicle, dedicades al dia del llibre i a activitats lúdiques pel fet de ser el darrer dia de classe abans de les vacances de Pasqua, els mestres varen llevar es darrer peu a sa nostra Jaia Corema i d'aquesta manera es donava per acabat aquest llarg trimestre.
Des d'aquí vos volem desitjar que passeu a tots unes bones festes de Pasco! MOLTS D'ANYS I BONES PASCOS! de part de tot els claustre del professorat. Ens retrobarem dia 2 de maig amb molta il·lusió per afrontar els darrers mesos d'aquest curs 2010-2011.
Podeu veure aquí alguns moments de sa festa.