Cercar en aquest blog

VACANCES DE PASQUA

dimecres, 27 de març del 2013


Benvolgudes famílies: mares, pares, alumnat,

Volem aprofitar aquest moment per fer un poc de memòria del que ha estat aquest segon trimestre, amb tot el que s'ha fet, amb tot el que els alumnes han après, i finalment tot té un premi: tant és petit com gros. El nostre petit premi són les vacances de Pasqua. I amb la festa de Sa Jaia Corema donam per acabat aquest període de Quaresma. Ha arribat la primavera i tot reneix. 
Des de l'escola volem donar-vos les gràcies per la vostra col·laboració i ajuda i desitjar-vos unes bones festes de Pasco.
Dia 8 d'abril tornarem esser aquí amb forces renovades i amb ganes de continuar fent molta feina.

La Direcció del centre i el Claustre del Professorat

Podeu veure alguns moments de la festa:









I així ha quedat sa nostra Jaia Corema: trista i sola com un bacallà...sense peus ni cames ni crosses. No es podrà moure d'allà...

PUBLICAM ELS MENÚS DEL MES D'ABRIL

dilluns, 25 de març del 2013



Una vegada revisats, publicam els menús del mes d'abril. Aquí teniu l'enllaç per descarregar-vos-els, en format pdf:

https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkPd7WIkbyN1dFNSMExKSzlmcGpmYmFjODBIN1hydGc&single=true&gid=0&output=pdf

O també en format jpg:


VISITA AL CENTRE DE LA REGIDORA I LA DIRECTORA GENERAL D'EDUCACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE PALMA I MEMBRES DE L'IBISEC.

divendres, 22 de març del 2013


Volem informar a totes les famílies del nostre centre de les gestions que s'han duit a terme a ran dels desperfectes en algunes aules i a la porxada del pati del centre provocats per les goteres que durant aquest hivern s'han agreujat.

Després de moltes telefonades i inspeccions, i noves telefonades i més gestions de tota mena, per part de la Direcció del centre amb l'ajuda i col·laboració de l'Apima Es Tren, finalment es va aconseguir que la Regidora d'Educació, Dnya. Ana Ferriol, la Directora General,Dnya Sonia Valenzuela i Dnya Carmen Zotes, Tècnica de l'Ajuntament, juntament amb D. Pere Más i el Sr. Bonilla, tècnics de l'IBISEC, poguessin venir al centre per tal d'inspeccionar i comprovar l'estat d'algunes aules del 1r pis del nostre centre i l'estat també de la porxada.


El passat dimecres dia 20 de març rebérem finalment aquesta visita tan esperada d'aquest grup de persones per revisar in situ totes les nostres demandes i que d'aquesta visita sortís el compromís per part de les institucions de posar fil a l'agulla i fer les reparacions de la teulada i de la porxada adients.

En conclusió, una vegada acabada la visita s'han compromés al següent: atès que les obres de la teulada duen més feina i convé que a l'escola no hi hagi nins, aquestes es faran durant l'estiu i estaran llestes el mes de setembre. Quant a la porxada, també s'han compromés a fer la reparació més adequada, tan aviat com sigui possible abans que acabi el curs.

Creim que podem estar satisfets pel compromís arribat i des d'aquí volem agrair a tots la col·laboració  i la paciència. Gràcies als pares, a l'alumnat, als mestres, a l'Apima i a totes les gestions fetes per la Directora del centre.

CIRCULAR VAGA DIMECRES DIA 13 DE MARÇ.

dimarts, 12 de març del 2013


MENÚS MES DE MARÇ

Publicats els menús corresponents al mes de març al bloc de l'escola.


 https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkPd7WIkbyN1dHdfdXRnNVU3UTJyZG9lZ09iT19XTVE&single=true&gid=0&output=html


Podeu descarregar-vos clicant al següent enllaç:

 https://docs.google.com/spreadsheet/pub?key=0AkPd7WIkbyN1dHdfdXRnNVU3UTJyZG9lZ09iT19XTVE&single=true&gid=0&output=pdf