Cercar en aquest blog

BENVINGUTS AL CURS 2010-2011

dimecres, 22 de setembre del 2010


Benvolguts pares, mares, alumnes i famílies,
En primer lloc, us donam la benvinguda a tots i a totes en aquest principi del nou curs 2010/2011, tot esperant que sigui un any bo i que s’acompleixin totes les expectatives i tots els objectius pedagògics, educatius i personals proposats.
En segon lloc, us volem donar una sèrie d’informacions pròpies de l’inici de curs per al vostre coneixement i tranquil·litat:
-Reunions de pares. Durant aquesta segona quinzena de setembre, es duran a terme les primeres reunions de pares amb els tutors o tutores dels seus fills/filles, d’acord amb el calendari següent:
-Cicle d’infantil:
-3 anys: ja es va fer la reunió durant la primera quinzena
de setembre.
-4 i 5 anys: dia 21-9-10, a les 18'30 h., a l’aula del seu fill/a.
-Primer cicle de primària: dia 20-9-10, a les 18.00 h, (Aula del seu fill/a)
-Segon cicle de primària: -dia 23-9-10, a les 17.30 h, (Aula del seu fill/a)
-Tercer cicle de primària: -dia 22-9-10, a les 18'00h, (Aula del nin/a)
Us informam que, atesa la importància de les reunions, no poden venir acompanyats dels seus fills, perquè no hi previst servei de guarderia, i tampoc hi haurà cap zona habilitada on puguin estar. Esperam que ho comprenguin.
-Professorat. Per a la vostra informació i coneixement, us adjuntam la llista del professorat i personal no docent del centre, perquè sapigueu el nom del tutor i/o tutora que correspòn al vostre fill/a i el nom de la resta de persones que treballam en aquest centre.
-Cotxes. Us volem recordar, com ja feim cada inici de curs i ja sabeu, l'ús restringit del carrer. No es pot arribar fins a la porta principal del centre amb cotxe. Per la qual cosa simplement us demanam que respecteu les normes de trànsit que hi ha al començament del carrer i siau respectuosos amb els escolars i vianants. Confiam amb la vostra tolerància i comprensió.
-Agendes. Recordam que passeu per secretaria de primària, els que encara no ho han fet, per entregar el resguard del pagament de material + agenda escolar, i recollir l'exemplar. També us informam que les dades bancàries i quantitats a ingressar per cicles figuren a l'expositor exterior del centre. Respecte del cicle d'Infantil, per recollir l'agenda, heu d'entregar primer el resguard a la conserge i la tutora després us entregarà l'agenda.
Finalment, us recordam que avui, dilluns, ha començat el servei de menjador i que demà, dia 14, començarà el funcionament de l’Escoleta Matinera ben igual que el curs passat.
Recordau que estam a la vostra disposició en els horaris prevists d’atenció als pares i demanam la vostra col.laboració i ajuda, ja que treballam per al benefici dels vostres fills/es.

BON CURS A TOTS!! Cordialment:
LA DIRECCIÓ I L’EQUIP DE MESTRES.