Cercar en aquest blog

CIRCULAR INFORMATIVA NOVEMBRE

divendres, 19 de novembre del 2010


CIRCULAR INFORMATIVA NOVEMBRE
19 de novembre de 2010

Benvolgudes Mares i Pares, alumnes i famílies,

De nou ens posam en contacte amb tots vosaltres per tal d'informar-vos d'algunes coses del vostre interès i que també us poden afectar.

ELECCIONS SINDICALS
En primer lloc, us comunicam que el proper dia 2 de desembre es celebraran les ELECCIONS SINDICALS a l'ensenyament públic, per la qual cosa s'interrompran les activitats lectives a partir de les 12'00 hores seguint les instruccions de la pròpia Conselleria d'Educació i Cultura i la resolució publicada (BOIB 162 de 6 de novembre de 2010) amb instruccions relatives per al desenvolupament de la jornada electoral.
La Direcció del centre, però, ha decidit mantenir només el servei de menjador modificant per aquest dia l’horari tant del servei com de la recollida de l’alumnat. Per tant l’horari serà el següent:
    • Horari lectiu: de 9’00 a 12’00 hores.
    • Sortida d’ alumnes: 12’00 hores
    • Servei de Menjador: de 12’00 a 14’30 hores
    • Hora de Dinar: 13’00 hores.
    • Recollida alumnat menjador: de 14’15 a 14’30 hores.

Aquest dia no hi haurà activitats extraescolars, ni programa Èxit per als alumnes de 3r cicle.

PONT DE DESEMBRE
En segon lloc, us recordam que el proper dia 7 de desembre és un dia lectiu, i per tant hi haurà classes, serveis i activitats extraescolars.

ELECCIONS A CONSELLS ESCOLARS
Atesa la coincidència en les dates de les eleccions sindicals i les eleccions a Consell Escolars, us informam que la Junta Electoral del centre va aprovar el canvi de dia per dur a terme les esmentades eleccions a membres del Consell Escolar i aquestes es duran a terme divendres dia 3 de desembre amb el següent horari:
  • Horari votacions: De 13’30 a 17’30 hores.
Les candidatures així com la informació addicional la teniu a la vostra disposició a l'expositor del hall de l'edifici de primària.

PONT DE MARÇ
Us informam que el dia 2 de març de 2011 és el segon dia no lectiu escollit pel centre que va ser aprovat pel Consell Escolar, per la qual cosa aquest dia no hi haurà classes, ni serveis ni activitats extraescolars. Us recordam que a l’AGENDA ESCOLAR podeu consultar el calendari d’aquest curs.

BLOC DE L’ESCOLA
Finalment us convidam a visitar el bloc de l’escola on podreu trobar un recull de notícies, fotos, sortides, etc del nostre alumnat i del centre tant d’aquest curs com del curs passat. Esperam que vos agradi (http://cpsonrullan.blogspot.com).
Recordau que estam a la vostra disposició dins l’horari habitual i que agraim des d’aquí la vostra col·laboració i participació. Properament ens posarem en contacte amb tots vosaltres, ja que el final del primer trimestre és imminent.

La Direcció del Centre