Cercar en aquest blog

EN JOSÉ ANTONIO, EL NOSTRE CONSERGE, ES JUBILA DEFINITIVAMENT

divendres, 18 de novembre del 2011

Aquests dies haureu vist que ha tornat qui durant més de 25 anys ha estat el nostre conserge a l'escola, en JOSÉ ANTONIO. El motiu és que es jubila ja definitivament. 
Podríem parlar molt d'ell com a bon conserge que ha estat, i també com a persona i com a amic,... Ens quedaríem curts. Són moltes les coses que li hem d'agrair com escola, tant professionalment, com personal. No tenim paraules. I no sabríem com agrair-li tanmateix. 
Des del Bloc de l'escola volem fer-li un petit homenatge amb aquesta notícia publicada i amb algunes fotografies del seu pas per l'escola, on participava a qualsevol activitat sempre que podia. Fins i tot un any per Sant Antoni, va fer de DIMONI GROS. I eren els nins que el volien encalçar... Aquí baix hi ha una foto dels darrers carnestoltes en què va participar tot vestit complint amb les dictes del rei carnestoltes.
Segurament cada any ens visitarà, perquè aquests darrers anys ha escollit un altre país per viure. Nosaltres des d'aquí només li podem dir que aquí és i serà casa seva, que té uns amics que l'aprecien i que en aquesta nova etapa trobi tot allò que es proposi i que se'n recordi de nosaltres. Adéu!