Cercar en aquest blog

5ena GRAN XOCOLATADA

dimecres, 14 de desembre del 2011

Benvolguts pares, mares, famílies i alumnat,
Vos informam que el proper 16 desembre es farà la 5à xocolatada a benefici de l'alumnat de 6è curs, organitzada pel centre i per l'Apima i amb la col·laboració de l'empresa de menjador Trebol.
Sol·licitam la vostra col·laboració ja que aquest dia es realitzaran diferents activitats:
  • Concurs de pastissos. Per participar hauran d'inscriure's abans de dia 9 de desembre emplenant la butlleta adjunta (1). Els pastissos es presentaran de 16h 30m a 17h del mateix dia 16 en el menjador del centre, a on quedaran exposats fins a l' inici de la xocolatada. També es pot fer un pastís i no participar en el concurs. Aprofitam, des d'aquí, per donar les gràcies a Fotos Llofriu i a Papereria Languil amb la donació dels premis del concurs.
    A les 17h els alumnes de 6è donaran la benvinguda a tots els assistents, que entraran per fons del carreró, cantant una nadala en el porxo del centre. A continuació cantarem una nadala conjunta pares, alumnes, professors i altres familiars (en el revers d'aquesta circular figura la nadala que cantarem).
    Es farà entrega de la panera de nadal al posseïdor de la butlleta de la rifa amb combinació amb el sorteig de l'once de dia 15 de desembre. Aquesta panera s'ha elaborat gràcies a les aportacions dels productes duits pels nins i famílies i, a més, amb altres regals com una camara de video, obsequi de l' Apima Es Tren, i un reproductor Mp3, obsequi del centre.
    Després de les nadales s'obrirà el mercadet amb venda de joguines, botellers, capses, espelmes, ... També hi haurà un taller de creps.
    Els tiquets per a la xocolatada els podreu adquirir el mateix dia 16 al preu d'1 € per UN TASSÓ DE XOCOLATA+UN BOCI DE COCA. Pregam que comuniqueu a l'APIMA el nombre de persones que vendran de la seva família/ amics i que prendran xocolata per poder fer una previsió, utilitzant la butlleta inferior (2). El darrer dia per comunicar el nombre d'assistents serà el dia 9 de desembre. 
    Vos recordam també que la recaptació d'aquest dia es destinarà íntegrament al fons comú del viatge a la neu de l'alumnat de 6è curs.La xocolatada començarà a les 19h i finalitzarà a les 20h30m.

    Altres informacions.
    FESTIUS DESEMBRE. Recordam que els dies 5, 7 i 9 hi haurà classe amb normalitat. Els dies 6 i 8 són festius a nivell de tota la comunitat (segons calendari laboral).
    CAMPANYA DE NADAL. Càritas ha posat en marxa aquest mes de desembre la campanya del rebost per a la recollida d'aliments. Demanen la nostra col·laboració i ajuda amb l'aportació de productes que no caduquin: oli, sucre, conserves (tonyina, sardines, paté...), llegums cuits i fruita en conserva. Podeu fer arribar la vostra ajuda a través dels vostres fills i filles fins dia 19 de desembre als tutors/ respectius. 
    VACANCES. Aprofitam l'avinentesa per recordar-vos que el darrer dia de classe abans de les vacances de nadal és dia 22 de desembre. Aquest dia, la jornada serà com la de tots el divendres, és a dir: de 9 a 14h jornada lectiva i de 14h a 15h15m/15h30m hi haurà servei de menjador, però no hi haurà activitats extraescolars. Les classes tornaran a començar dia 9 de gener. 
    Us desitjam Bon Nadal i feliç any nou!