Cercar en aquest blog

INSTRUCCIONS INICI DE CURS CEIP SON RULLAN

dimecres, 5 de setembre del 2012

Començament del curs escolar 2012-2013


 Benvolgudes famílies, pares, mares i alumnat,

Us volem avançar algunes instruccions de cara al nou curs escolar que està a punt de començar i que vos poden ser d'utilitat:

  • Les classes començaran  dijous dia 13 de setembre de 9h a 14h. Aquest dia no hi haurà escoleta matinera però sí menjador. Tots els alumnes comencen amb aquest horari excepte els alumnes de 3 anys, que durant una setmana faran el període d’ adaptació.

  • Agenda. Recordau que des del dia 7 al dia 14 de setembre teniu de temps per aconseguir l'agenda de l'escola entregant a la consergeria de Primària (a na Silvia) còpia del resguard de l'ingrés bancari del material escolar dels vostres fills. Ella us farà entrega de l'agenda corresponent.

  • Circular inici de curs. Tan bon punt comencem el curs vos farem arribar una primera circular informativa relativa a totes aquelles qüestions que us puguin interessar.

  • Horari Secretaria i Direcció: Recordau que estam a la vostra disposició de dilluns a divendres i dins l'horari establert d'atenció al públic per atendre qualsevol qüestió relacionada amb la nostra escola. O també podeu concertar una cita telefonant al centre i demanant dia i hora. Amb molt de gust us atendrem. 
-Horari de secretaria: Des de les 9'10 a les 11'00 hores. 
-Horari de Direcció: De 9'00 a 10'00 hores.

  • Reunions de Pares i Mares/Tutors i Tutores. Durant aquest mes de setembre tendran lloc les habituals reunions del professorat amb tots vosaltres. Pregam que seguiu el calendari que anirem actualitzant amb les dates de les diferents reunions.
  • Anirem ampliant aquesta informació en aquest mateix bloc. 
Esperam la vostra col·laboració, participació i ajudes necessàries en aquest nou curs escolar. Gràcies per endavant. 

L'Equip Directiu i el Claustre del Professorat