Cercar en aquest blog

QÜESTIONARI ALIMENTACIO SALUDABLE I VIDA ACTIVA

dimecres, 9 de gener del 2013



ealvac
El projecte e-ALVAC de l’entorn escolar de la Direcció General de Salut Pública i Consum conjuntament amb el Servei Balear de Salut, té l’objectiu d’educar a la comunitat educativa per millorar els seus estils de vida i prevenir així l’obesitat i les malalties cròniques associades.

L’e-ALVAC va dirigit a l'alumnat d’educació primària, ESO, batxillerat i cicles formatius així com els treballadors dels centres educatius.

El projecte consta de l’eina en línia Vida Saludable, on l’alumnat s’autoavalua de diferents aspectes relacionats amb la seva alimentació i vida activa. A més, el professor obtindrà en temps real els resultats dels hàbits dels seus alumnes. Aquesta informació la pot servir per treballar aquests aspectes al llarg del curs ja que s’acompanyen de material educatiu. Els qüestionaris es poden fer en català, castellà o anglès.

Així mateix, s’integra també el qüestionari en línia i material de suport, Centres Educatius Saludables per avaluar el centre com afavoridor d’un entorn saludable.

Totes aquestes eines s’engloben en la Comunitat Escolar 2.0, plataforma que estableix un canal d’interacció i comunicació directe entre tots els sectors implicats en la salut de l’alumnat (professorat, responsables dels centres educatius, empreses de restauració, els centres de salut, l’ajuntament i la Conselleria de Salut).

---
Documentació Documentació:
  PDF Projecte e-ALVAC
PDF FAQs www.e-alvac.caib.es
NOVETAT
WWW Portal d’ALimentació Saludable i Vida Activa
WWW Comunitat escolar 2.0