Cercar en aquest blog

VISITA AL CENTRE DE LA REGIDORA I LA DIRECTORA GENERAL D'EDUCACIÓ DE L'AJUNTAMENT DE PALMA I MEMBRES DE L'IBISEC.

divendres, 22 de març del 2013


Volem informar a totes les famílies del nostre centre de les gestions que s'han duit a terme a ran dels desperfectes en algunes aules i a la porxada del pati del centre provocats per les goteres que durant aquest hivern s'han agreujat.

Després de moltes telefonades i inspeccions, i noves telefonades i més gestions de tota mena, per part de la Direcció del centre amb l'ajuda i col·laboració de l'Apima Es Tren, finalment es va aconseguir que la Regidora d'Educació, Dnya. Ana Ferriol, la Directora General,Dnya Sonia Valenzuela i Dnya Carmen Zotes, Tècnica de l'Ajuntament, juntament amb D. Pere Más i el Sr. Bonilla, tècnics de l'IBISEC, poguessin venir al centre per tal d'inspeccionar i comprovar l'estat d'algunes aules del 1r pis del nostre centre i l'estat també de la porxada.


El passat dimecres dia 20 de març rebérem finalment aquesta visita tan esperada d'aquest grup de persones per revisar in situ totes les nostres demandes i que d'aquesta visita sortís el compromís per part de les institucions de posar fil a l'agulla i fer les reparacions de la teulada i de la porxada adients.

En conclusió, una vegada acabada la visita s'han compromés al següent: atès que les obres de la teulada duen més feina i convé que a l'escola no hi hagi nins, aquestes es faran durant l'estiu i estaran llestes el mes de setembre. Quant a la porxada, també s'han compromés a fer la reparació més adequada, tan aviat com sigui possible abans que acabi el curs.

Creim que podem estar satisfets pel compromís arribat i des d'aquí volem agrair a tots la col·laboració  i la paciència. Gràcies als pares, a l'alumnat, als mestres, a l'Apima i a totes les gestions fetes per la Directora del centre.