Cercar en aquest blog

BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2013-2014. CIRCULAR INFORMATIVA INICI DE CURS Nº 1.

dijous, 12 de setembre del 2013


 BENVINGUTS AL NOU CURS ESCOLAR 2013-2014


                                                       
CIRCULAR INFORMATIVA INICI CURS NÚM. 1
         

Benvolgudes famílies, pares, mares i alumnes,
Un any més us donam la benvinguda a tots i a totes en aquest  principi del nou curs 2013/2014, tot esperant que sigui un bon any i que s’acompleixin totes les expectatives i tots els objectius pedagògics, educatius i personals proposats.

Tot seguit us volem donar una sèrie d’informacions pròpies de l’inici de curs i també algunes de caràcter urgent, per al vostre coneixement i organització.


INFORMACIÓ IMPORTANT I URGENT


-TEMA CONVOCATÒRIA VAGA. En previsió de la convocatòria de vaga general indefinida en l’àmbit de l’ensenyament públic convocada a partir del proper dia 16 de setembre de 2013,  i en aplicació de les mesures que estableix la Resolució de la Consellera d’Educació, Cultura i Universitats de dia 12 de setembre de 2013,  i per tal de garantir la prestació dels serveis educatius en els centres escolars, us volem informar del següent:

  • Els treballadors docents es podran sumar a aquesta convocatòria de vaga indefinida.
  • El centre romandrà obert durant la situació de vaga.
  • Els serveis mínims decretats són:
    • La Directora, el secretari i el 30% del professorat romandran en el centre durant l’horari lectiu i en funció del seu càrrec.
Us comunicam per tot això que hi haurà els serveis mínims prevists i que no podem garantir el normal desenvolupament de l’activitat docent en el nostre centre,  ja que no només afecta als alumnes del tutor que fa vaga sinó que afecta a l’organització general del centre.

-INSCRIPCIONS A LES ACTIVITATS EXTRAESCOLARS DE L’IME CURS 2013-2014.
Us informam que dia 16 de setembre es penjarà al blog del centre la informació necessària per sol·licitar les ACTIVITATS EXTRAESCOLARS d’aquest curs 2013-2014 i el model d’inscripció de les activitats que el centre oferta (a través de l’IME). Properament, i en una nova circular,  l’Apima informarà de les activitats que aquesta associació oferta per aquest curs.  Si alguna família no té accés a Internet pot passar per secretaria dins l’horari establert (de 9’10 a 11’00 hores) a recollir la sol·licitud.
MOLT IMPORTANT. Dates d’entrega de les sol·licituds a Secretaria o Tutoria: DIES 18 I 19 DE SETEMBRE (no s’admetran sol·licituds fora d’aquestes dates).

-ENTRADES I SORTIDES ELS DIES DE PLUJA. Per facilitar  les sortides de l’alumnat d’educació infantil de 5 anys i de primària els dies de pluja, hem decidit el següent: NOMÉS ELS DIES DE PLUJA els pares i mares dels  alumnes de 5 anys i els alumnes de 1r i 2n de primària podran entrar en el centre fins a l’aula del seu fill o filla per tal de recollir-los i seguidament de forma fluïda hauran de sortir del centre per la porta principal. La resta de cursos (de 3r, 4t, 5è i 6è, els pares no poden entrar), acompanyats pel tutor/professorat, sortiran ordenadament també per la porta principal de manera que, i per això us demanam la vostra fonamental col·laboració, deixeu el porxo lliure esperant-los així des de la barrera d’accés al recinte, perquè la sortida de l’alumnat sigui el més àgil i efectiva possible. Gràcies per endavant.
-TEMA DE L’ANY. Us comunicam que el tema de l’any que treballarem a nivell de tota l’escola és el següent: “INVENTS, INVENTORS I INVENTORES”, proposat i aprovat pel claustre del professorat.
-TRÀNSIT I COTXES. Us volem recordar, com ja feim cada inici de curs, i ja sabeu, l'ús restringit del carrer de l'escola. No es pot arribar fins a la porta principal del centre amb cotxe, sota cap excusa. Per la qual cosa simplement us demanam que respecteu les normes de trànsit que hi ha al començament del carrer i siau respectuosos amb els escolars i vianants. Confiam amb la vostra tolerància i comprensió.
-AGENDES. Recordam que passeu per la secretaria de primària, els que encara no ho han fet, per entregar el resguard del pagament de material + agenda escolar, i recollir l'exemplar. També, vos pregam que signeu les autoritzacions corresponents els primers dies de classe. Recordam que les dades bancàries i quantitats  a ingressar per cicles figuren a l'expositor interior del centre. Finalment, vos avisam que avui ha començat el servei de menjador i que dilluns, dia 16, començarà el servei de l’Escoleta Matinera. Juntament amb aquesta 1ª circular vos donarem una circular de menjador amb els nous preus aprovats pel consell escolar.
-DIES NO LECTIUS. Us informam que els dia no lectius aprovats pel Consell Escolar per aquest curs són: 4 de novembre de 2013 i 3 de març de 2014. El calendari escolar amb les principals dates a tenir en compte figura a l'agenda dels vostres fills/filles per a la vostra informació.
-BEQUES. Publicades les següents ajudes:
  • Ajudes individualitzades de menjador per a alumnes que  el curs escolar 2012-2013  varen utilitzar el servei de menjador amb una assistència que superàs el 70% dels dies de servei i presentin la sol·licitud en els terminis establerts. Les ajudes es concediran per motius socioeconòmics o bé per motius de transport.Les sol·licituds s’han de presentar, adequadament emplenades i la documentació  en el termini comprès entre el dia  16 de setembre i dia 27 de setembre de 2013. Les sol.licituds, documents que s’han d’aportar estan penjats al blog de l’ escola.
  • Beques NESES: -Ajudes directes per a l'alumnat, inclòs l'afectat pel TDAH, que requereixi per una parcialitat o totalitat del termini d'escolarització determinats suports i atencions específiques derivades de discapacitat o trastorn greu de conducta.
-Subsidis per necessitats educatives especials derivades de discapacitat o trastorn de conducta per a famílies nombroses. Les sol·licituds es poden presentar fins dia  27 de setembre  al centre escolar. La informació està al blog de l’ escola.
-PROFESSORAT. La relació del professorat i el personal docent i no docent que treballa aquest curs en el centre també es publicarà al blog de l’escola per a la vostra informació i coneixement.
-BLOGS ESCOLA. Us informam que a partir d’aquest curs publicarem la majoria d’informacions escolars del centre en el blog de l’escola. I on també trobareu fotos d’activitats, recomanacions, enllaços útils i altres informacions en els diferents blocs dels diferents cursos sempre que sigui possible. Per aquest motiu vos recomanam que de tant en tant faceu ús d’aquesta eina informàtica tan actual per estar en contacte amb tots nosaltres.

Ja per acabar, només dir-vos que estam a la vostra disposició en els horaris prevists d’atenció als pares i demanam la vostra col·laboració, participació i ajuda, com sempre feis, ja que treballam per al benefici dels vostres fills/es.
BON CURS A TOT I A TOTES!!                            
LA DIRECCIÓ I L’EQUIP DE  MESTRES