Cercar en aquest blog

SIMULACRE D'EVACUACIÓ CEIP SON RULLAN CURS 2013-2014

dilluns, 28 d’abril del 2014

 

 

 

Seguint les instruccions per a l'organització i funcionament dels centres docents no universitaris del present curs 2013-14 de la Conselleria i d'acord al Pla d'Autoprotecció tots els centres educatius han d'elaborar els seus propis plans d'autoprotecció que venen regulats per la normativa sectorial de la matèria: Reial Decret 393/2007 (BOE de dia 28 de març) i Decret 8/2004 (BOIB de dia 5 de febrer). 

Per al correcte manteniment de l'eficàcia d'aquests plans i per a la seva adequada implantació als centres escolars, on bona part dels usuaris canvien cada any, és fonamental la realització periòdica de simulacres d'evacuació, com a mínim un a l'any, per tal que tant els professors/es del centre com els alumnes es familiaritzin amb els recorreguts i les accions a dur a terme, i així es puguin extreure conclusions i millorar la resposta en cas d'emergència.

Per tot això volem informar-vos que properament el centre realitzarà un simulacre d'evacuació davant d'una hipotètica situació de perill (incendi, etc). Podeu avisar els vostres fills i resta de pares a fi que n'estiguin assabentats d'aquest avís i estiguin tranquils ja que es tractarà d'un exercici pràctic.

La Direcció del centre.