Cercar en aquest blog

L'ESCOLA INFORMA: CIRCULAR INFORMATIVA nº 4.

dimecres, 28 d’octubre del 2015


CIRCULAR INFORMATIVA nº 4 SOBRE EL TEMA DE L’OBERTURA DE LA PORTA

Benvolguts Pares i Mares,

    Com a continuació de les informacions facilitades amb circulars anteriors, des de la Direcció del centre, en nom del Consell Escolar i juntament amb l’Apima Es Tren, us informam que el passat divendres dia 16 d’octubre, un tècnic de l’IBISEC (Institut d’Infraestructures i Serveis Educatius i Culturals), organisme que depèn de la Conselleria d’Educació i Universitats, va visitar el centre, tal com s’havia sol·licitat en diversos escrits, a fi d’inspeccionar i elaborar un estudi de la zona on es durà a terme l’obertura de la porta. Per aquest motiu, us volem comunicar que, obviant els detalls més tècnics, es procedirà a la realització de la porta que connectarà finalment el carrer d’Arquebisbe Miquel Roca directament amb el carreró lateral del centre i de la qual, aquesta sí, en serem encarregats i responsables el nostre centre de primària.
       Des d’aquí volem agrair la disposició de l’APIMA Es Tren durant tot aquest inici de curs, i a tots els pares i mares que han actuat amb seny, prudència i tolerància davant de tots els fets que s’han anat produint aliens al centre.
      DIA NO LECTIU DEL CENTRE: Us recordam que divendres dia 30 d’octubre és el dia no lectiu  escollit pel centre i  dilluns dia 2 de novembre és festiu. Els dies no lectius que apareixen a les agendes són erronis  per equivocació de la impremta. L’altre dia no lectiu escollit pel centre és dia 29 d’abril juntament amb l’IES.

Son Rullan,   28 d’octubre de 2015
LA DIRECCIÓ I EL CLAUSTRE  DEL CEIP SON RULLAN