Cercar en aquest blog

L'ESCOLA CELEBRA EL CARNESTOLTES.

dijous, 27 de febrer del 2014


AERODROM DE SON RULLAN


Així de ben fets i guapos han quedat els artilugis i desfresses fetes pels pares i alumnes de la nostra escola per celebrar la festa de carnestoltes d'enguany dedicada als invents. El pati de primària semblava un camp experimental on hi tenien cabuda tots els invents més importants de la humanitat.

L'invent de l'avió, dels coets, dels cotxes, dels vaixells, del tren, del submarí, del globus,... la ràdio, el televisors, els diaris, l'ordinador, ...
la bombeta, Da Vinci, els invents domèstics,...

Tota una representació dels invents més representatius.

Al llarg d'aquest dies podreu veure (als blogs de l'escola) diferents moments de la rueta i de la festa posterior que hem fet per celebrar l'arribada del rei carnestoltes.

Amb aquesta festa i el pont de quatre dies arribarem a la nostra també, ben volguda festa de sa Corema. Arribarà enguany sa jaia corema vestida amb un bacallà i unes graelles per recordar que falten set setmanes per arribar a Pasqua,

Agraïm la colaboració a tots els pares per tota l'ajuda rebuda, per la confecció de les disfresses, per haver vengut d'espectadors a la rueta i per tota la comprensió.
Des d'aquí vos ho volem agrair de veres i desitjam que passeu un bon carnaval amb alegria i salut.
Ens veiem el proper dimarts dia 4 de març.